BT

Bakonyi Tamás

Ügyvezető

Rendszerüzemeltetés
Számítógép hálózatok tervezése
Informatikai termékek beszerzése

Cégünk 2004-ben alakult, hogy a számítástechnika területén mind a magán, mind a KKV szektorban segíteni tudjon Ügyfeleinek.

Modern világunkban nem létezhetünk információ nélkül: az informatika végérvényesen alapinfrastruktúrává vált, mindig, mindenhol jelen van, mindannyiunk életét meghatározza. A mai üzleti világban az egyik legfontosabb faktor az információ, illetve áramlásának gyorsasága. Célunk, hogy az információk a leghamarabb rendelkezésünkre álljanak. Ma már nemcsak a nagy hal eszi meg a kicsit, hanem a gyorsabb eszi meg a lassabbat.

A számítógép mára nélkülözhetetlen munkaeszközzé vált, meghibásodása esetén nemcsak egy ember munkája és adatai láthatják kárát, hanem akár egy egész vállalat is, ugyanis napjaink információ-technológiájának meghatározó komponense a hálózati technológia, sőt, a hálózat maga a számítógép.

Kialakítottunk egy olyan vállalatot, mely ügyfélbarát hozzáállással, pontos, precíz munkavégzéssel bizonyít mindennap Ügyfelei számára, hiszen a számítástechnika területén belül adódó bármely problémát gyorsan és hatékonyan megelőzünk, illetve elhárítunk.

Többéves szakmai és üzleti tapasztalatunk által versenyképes árakkal és kiváló szakemberekkel dolgozunk. Szolgáltatásaink lefedik a számítástechnika teljes területét. Egy memória modul kiszállításától kezdve, a teljes vállalati hálózat kiépítéséig, felügyeletéig, karbantartásáig bezárólag bármely feladatot megoldunk.